نوشته شده توسط : woodwork

Lionel Messi lyö Pau Lopezin Barcelonan 4-1 voitossa Real Betisissa sunnuntaina. "Ei, en voi muistaa, että näin tapahtuu. Olen kiitollinen, meitä kohdellaan aina hyvin, kun pelataan täällä", Messi kertoi, kun hän kysyi Betis-fanien reaktiosta. Viimeisin hetki, jolloin hän oli niin henkeäsalpaavan loistava, että eri jalkapallo pelipaidat faneilla oli seisoa ja suosiota tänä viikonloppuna. Koko uransa ajan Messi on pystynyt asettamaan Barcelonalle johdonmukaisia ​​standardeja. Mutta jopa omilla tasoillaan hän nauttii ylimääräisestä kampanjasta.

Silloin, kun laukaus oli osunut, entinen Espanyol maalivahti oli melkein mahdotonta tehdä säästö. Toinen oli enemmän kuin hyökkääjän maalivahti. Messi pelipaita fanit ovat hämmästyneitä hänen nopeudestaan. "Voit ylittää" - verbin, jonka Merriam-Webster-sanakirja on määrittänyt "nousemaan tai ylittämään." Toiston aikana Messi ylitti jalkapallon. Barcan kaikkien aikojen paras maalintekijä Messi nautti toisesta virstanpylväästä, sillä voitto oli hänen 477. sija klubilleen, ylittäen Xavi Hernandezin ennätyksen. Messi on hyvin hänen alussa, ja hän tuhoaa nämä joukkueet, ja hän on niin hyvä, että he eivät voi auttaa itseään. Jos hän edelleen tuottaa poikkeuksellisia esityksiä kansainvälisen tauon toisella puolella, Blaugranan kortteihin voi jäädä mieleenpainuva diskantti.



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Cristiano Ronaldon päätös lähteä Real Madridista viime kesänä oli panos itselleen. Rehellisesti sanottuna Ronaldo pelipaita fanit ovat huolissaan tilanteestaan, koska hän on ollut 34-vuotias. Cristiano Ronaldo säilytti Juventuksen Mestarien liigan etsinnän tällä viikolla tavalliseen tapaan, sillä hänen aistillinen hattu-temppu Atletico Madridia vastaan ​​varmisti hänen puolensa paikan neljännesfinaaleissa. Kysyttäessä hänen tavoitteistaan ​​Ronaldo sanoi: "Siksi Juventus allekirjoitti minut." Messi seurasi sen sijaan erinomaista suorituskykyään ylistämällä Ronaldoa.

Ronaldo tulee eloon Mestarien liigassa, jossa hän on näennäisesti loputon yksittäisten tietueiden kokoelma, ja hän uhkaa valtavasti uhkaa jokaiselle kilpailulle jääneelle englantilaiselle klubille. Jos Juventus olisi pudonnut Atléticoon tällä kierroksella, Ronaldo koko Italian kokeilu olisi heti epäilty. Ronaldo ei ole koskaan hämmentynyt kriittikoidensa kohtaamisessa, ja koska hän oli kärsinyt Atletico-faneilta, hän ei hukannut tilaisuutta nauttia hänen voittavan suorituskyvyn jälkivalosta. Ja yllään uusia jalkapallo pelipaidat, hän näyttää kaikille, että hänen tilanteensa on mukava jopa tavallista parempi. Juuri tästä syystä Ronaldo joutui tuomaan hänet Madridin ja Torinon välisenä aikana tällä kaudella, ja näiden kahden seuran vastakkaiset kohtalot tässä Mestarien liigan toimintakierroksessa osoittavat, kuinka menestyksekäs hän on ollut juuri näin.



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

PSG: lle luovutettiin yllätys - ja historiallinen - tappio Manchester Unitedille viime viikolla Mestarien liigassa. "Vain muutamia päiviä ottelun jälkeen monet pelaajat halusivat, että kausi on ohi ja ottaa pois jalkapallo pelipaidat lomalle jonkin aikaa", Tuchel sanoi maanantaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa. "Se ei ollut vaihtoehto." Tuchel oli myös ylistetty laajalti hänen työstään Parc des Princesissä, mutta toinen hävittäminen Mestarien liigasta ensimmäisessä kiertokierrossa on herättänyt kysymyksiä.

"Olen järkyttynyt. En ole voinut nukkua", Mbappe kertoi TF1: lle haastattelussa. "On vaikeaa, olisimme työskennelleet niin kovasti päästäksemme tähän pisteeseen ja olemme pettyneitä. Aiomme yrittää valita itsemme takaisin." PSG: n ultra on tehnyt selväksi, että he odottavat tiiminsä suurempaa luonnetta ja Tuchel oli ymmärtämässä. Tuchel vaatii, että United-peli oli "onnettomuus". "Urheilun ydin on kykeneminen nielemään kovia asioita", Tuchel kertoi Dijon-pelin aattona pidetyssä tiedotustilaisuudessa. ”Tuchel lisäsi. PSG pelipaita pelaajat saivat faneiltaan viileän vastaanoton, kun he jatkoivat koulutusta sunnuntaina. PSG pelaa Dijonia tiistaina ja isännöi Marseillen Parc des Princesissä sunnuntaina.



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Aaron Ramseyn päätös lähteä Arsenalista Juventukselle on hämmentävä Gunners-legendalle Tony Adamsille, joka sanoo, että Welshman siirtyy pienempään seuraan. Walesin kansainvälinen tulee olemaan kuuluisa valkoinen ja musta Juventus pelipaita, kun Arsenal-sopimus päättyy kesällä. Walesin kansainvälinen, joka avasi pisteytyksen Lontoon pohjois-lontoon derbyissä, jättää Gunnersin kannattavaan ilmaiseen siirtoon, joka kertoo hänelle, että hän ansaitsee 400 000 puntaa viikossa. Ramsey on asetettu historian korkeimmaksi maksulliseksi brittiläiseksi toimijaksi.

Adams lisäsi: "Se on erilainen peli ja eri klubi, kun lähdin vuonna 2002. Olisi haastavaa. Juventus-pelaajat allekirjoittavat meille." Mutta fanit ottivat sosiaalisen median osumaan takaisin Adamsin vaatimukseen. hänen uransa Bluebirdsin kanssa ennen Arsenalin allekirjoittamista vuonna 2008 ja ensi kausi on ensimmäinen kerta, kun hän pelaa Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella sijaitsevaa klubia. Unai Emeryn ilmoitettiin olevan halukas päästämään Ramsey lähtemään klubista. Unai Emery on ollut haluton päästämään Ramsey- jalkapallo pelipaidat pelaamaan, kun hän lähtee heinäkuussa, mutta 28-vuotias kuvaili laatuaan tekemällä upean maalin Lontoon pohjois-derbyssä lauantaina.



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Entisellä Blackburn Roversilla ja Celticin hyökkääjällä Chris Suttonilla oli joitakin häikäiseviä sanoja Liverpool pelipaita kannattajille, kun Evertonissa oli 0-0. Kaupungin seitsemästä pisteestä 3. tammikuuta aamulla yhden pisteen takana 3. maaliskuuta Kloppin puolella on kompastunut verrattuna mestarien vioittamattomaan yhdeksän voittoon, joka on 10 liigapelissä. Liverpool on tällä hetkellä toisella sijalla Premier League -tasolla, vain yksi piste jäljessä johtaja Manchester Citystä yhdeksän peliä jäljellä, ja kilpailu mestaruuskilpailussa on viime vuosien paras.

Murphy uskoo, että Anfieldin asiakkaat maksavat hinnan siitä, että he eivät onnistuneet korvaamaan Brasilian kansainvälistä Coutinhoa, joka on tehnyt suuren rahan siirron Barcelonaan tammikuussa 2018. Suurin osa pelaajista on parantunut tänä vuonna, mutta Mohamed Salah ja Roberto Firmino vain menivät t toipui vielä viime kauden taikaa. Salah jäi huomiotta enemmän silmiinpistäviä mahdollisuuksia kuin Liverpool, aivan kuten viime viikolla, vieraili joukkueessa epätoivoisesti nähdessään, että se epäonnistuu ja jäi hellittäväksi. Yllään samaa jalkapallo pelipaidat, Salah ei toimi yhtä hämmästyttävän kuin viime kaudella. Liverpoolin puolustus- ja koti-muoto tarjoaa perustan haasteen ylläpitämiselle ja toivon, että kaupungin hoikka lyijy voidaan kumota. Kilpailu Premier League -kiillosta menee todennäköisesti 12. toukokuuta, kauden viimeisenä päivänä.



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Manchester United on saattanut loukkaantua joukosta pelaajia, mutta he ansaitsivat kuitenkin arvokkaan voiton Crystal Palaceille. Manchester United pelipaita tuulettimet innoittavat tätä voittoa. Manchester Unitedin hyökkääjä Romelu Lukaku löysi lopullisen kosketuksen hienolla tavalla, joka teki erinomaisen maalin joka puoliskolla auttaakseen heitä 3-1 Premier League -voittoon Crystal Palaceissa keskiviikkona. Lukaku yhdessä Paul Pogban kanssa ennen kuin hän pelasi Ashley Youngissa ja United-kapteenissa kallistuneena kotiin voimakkaan aseman. Lukaku on edelleen kiinnostunut siirtymisestä Italiaan ja on kiinnostunut kesän siirtymisestä Juventukseen, jos hän ei voi periä paikanaan ensiluokkaista.

Yllään jalkapallo pelipaidat, Lukaku ampui Unitedin 33. minuuttijoukkueeksi, jossa oli huono viimeistely rangaistusalueen reunasta sen jälkeen, kun jäljellä oleva Luke Shaw oli pelannut kolmea palatsin puolustajaa. Unitedin olisi pitänyt ottaa johtoasema vain kahdeksan minuutin kuluttua, mutta Lukaku oli selittämättömästi valtaantunut kahdeksalta metriltä sen jälkeen, kun Shawin tarkka kulma löysi Belgian kansainvälisen merkitsemättömän. Lukakin avaustavoite tuli paljon vaikeammasta tilaisuudesta, joka oli seurausta Shawin purskamisesta. Toisaalta norjalaisen muodonmuutos on nähnyt, että Solskjaer haluaa käyttää Anthony Martialia ja Marcus Rashfordia.



:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Liverpoolin johtaja Jurgen Klopp on antanut positiivisen päivityksen hyökkääjän Roberto Firminon kuntoilusta ja hän on valmis tekemään nopean paluun toimiin. Liverpool pelipaita fanit odottavat paluuta. Palattuaan Premier-liigan huipulle Manchester Unitedissa, Reds toivottaa Watfordin tervetulleeksi Anfieldiin keskiviikkona. Liverpool on koonnut kolme viimeistä neljästä ottelusta ja Klopp ilmaisi pettymyksensä sunnuntain pattitilanteessa loukkaantuneessa Manchester Unitedissa. Otsikko pysyy käsissään, ja viimeinen asia, jota he tarvitsivat, oli heidän keskipisteensä vahingoittaminen.

Mutta ottelu tulee liian pian Dejan Lovrenille, sillä keski-selän ei odoteta toipuvan henkivammoistaan ​​maaliskuun alkuun saakka, kun taas Joe Gomez ja Alex Oxlade-Chamberlain jäävät pitkäaikaiseen poissaoloon. Fanit haluavat myös, että he käyttävät jalkapallo pelipaidat ja tulevat takaisin. Klopp säilytti, että hän on "tyytyväinen paljon hetkiä" tänä kalenterivuonna, ja Liverpoolin tekemä tarkastus on voimakkaampi kuin heidän nimensä kilpailijoilla. Mutta Kloppin täytyy ehkä olla kekseliäs. Kun Liverpool pyrkii edistämään palloa keskikentältä ammunta-asentoihin, tämä luo tehokkaasti timantin säilyttäen liikkeen laajasta Manen ja Salahin tarjoamista paikoista.



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : woodwork

Cristiano Ronaldo piti olla viimeinen pala Juventus-mestarien liigan voittajapalkissa. On selvää, että Ronaldo osoittautui toistaiseksi ratkaisevaksi Real Madridille Euroopassa: hän teki Blancosille 50-kertaisen pelin. Juventus pelipaita fanit ovat ylpeitä siitä, että hän on nyt. Hänen kykynsä on ylittänyt ikänsä. Juve oli kuudennen ja seitsemänkymmentä toisen puoliskon alussa ja Costa olisi pitänyt laittaa isännät eteenpäin, ja jos hänellä olisi enemmän minuutteja hänen vyöhönsä, hän todennäköisesti olisi. Viimeiset viisi kertaa Juventus on menettänyt ensimmäisen osuutensa eurooppalaisissa kilpailuissa, mutta heidät on poistettu kilpailusta, mutta Chiellini uskoo, että tämä Bianconeri voi välttää kohtalosta toiseen.

Ronaldo on saavuttanut merkittäviä 22 maalia Madridin Atletico-puolella, joten he rikkovat niitä usein, ja Chiellini tuntee olevansa nyt auttamassa Juveä "ylittämään sen, mitä luulimme olevan, etsimällä uusia rajoja". Vain Sevilla (27) ja Getafe (23) ovat antaneet Ronaldoille enemmän tavoitteita kuin Atletico Madrid. Lopulta portugali osoittautui kuitenkin voimattomaksi estääkseen Juventuksen pudottamasta 2-0-tappioon eloisassa Wanda Metropolitanossa, joka jättää Vanhan naisen tuijottamaan kasvonsa. jalkapallo pelipaidat pelaajien täytyy työskennellä kovemmin saadakseen lisää pisteitä. Se varmistaa, että tämä ei ole pelkästään viimeisten 16, ja ehkä koko kauden taktisimpia. Osapuolet törmäävät Torinoon toisen vaiheen osalta 12. maaliskuuta.



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 2 اسفند 1397 | نظرات ()